0521-522909 info@hdvcomputers.com

HdV reparatie

Wij repareren alle merken laptops snel en betaalbaar.

Onze ervaring is dat het vaak voorkomt dat een laptopscherm,
toetsenbord, accu of voeding defect is men denkt dat de laptop Total-loss is.
Meestal is een vervanging van het defecte scherm, toetsenbord of voeding zeer goed
mogelijk, waarna de laptop weer jaren mee kan.
HdV Computers vervangt ook;
Hardeschijven
Geheugen ( of extra bijplaatsen)
Accu (origineel of replace)
Voedings adapter (Origineel of replace)
DVD Drive
backlight inverter
En sommige gevallen ook de grafische kaart.

Informeer naar de mogelijkheden!
Ook de Laptop APK is er om te voorkomen dat er door stof in de laptop deze over verhit raakt en hierdoor er onderdelen defect raken aan de laptop!

PC APK
Veel computerproblemen kunnen voorkomen worden, als een PC regelmatig wordt nagekeken. Wij denken dan niet alleen aan het verwijderen van virussen/spyware, maar bijvoorbeeld ook aan stof. Op deze pagina proberen wij u uit te leggen hoe u veel geld kunt besparen door preventief te werk te gaan. Hierdoor zullen minder vaak achteraf de problemen moeten verhelpen.
Wij komen heel vaak systemen tegen die besmet zijn door virussen & spyware. Dat is misschien nog niet zoveel nieuws voor u. Toch kunnen wij u vertellen dat bij 65% van de virus/spyware problemen geen virusscanner, of een verouderde versie, aanwezig was. Daar komt nog eens bij dat in 15% van de gevallen virusscanners vaak niet werken door verkeerde installatie of niet correct werken door andere oorzaken.
Systeemproblemen zijn een andere zorg. Het gebruik van diverse programma’s laat ook sporen achter binnen uw systeem. Ook deze problemen verhelpen wij voor u.
Heeft u regelmatig allerlei foutmeldingen? Dan is het raadzaam om minimaal 1x per jaar deze problemen te verhelpen. Doet u dit niet, dan zullen de problemen vaak alleen nog maar verergeren.
De laatste boosdoener; STOF! Regelmatig komen wij systemen tegen die steeds opnieuw opstarten of zelfs helemaal niet meer aangaan. Stof tussen de koelers heeft ervoor gezorgd dat er geen optimale koeling meer mogelijk is. Hierdoor kan een voeding doorbranden en kunnen processoren oververhit raken met allerlei vreemde problemen als gevolg.
Alle bovenstaande problemen kunnen grotendeels preventief voorkomen worden. Met een goede virusscanner en een goede controle van het systeem kunnen heel veel problemen voorkomen worden.
Dit preventieve onderhoud noemen wij bij HdV Computers

** de PC APK ** Nu al vanaf € 39,-!!

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.
Meerdere computers binnen één pand, is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Ook het gebruik van kabel of ADSL is inmiddels vanzelfsprekend geworden. Veel mensen willen op meerdere werkstations of laptops gebruik maken van die ene kabel of ADSL verbinding. HdV Computers is gespecialiseerd in het installeren van netwerken, aangesloten op ADSL of kabel.
Vaak bezitten huishoudens meerdere PC’s en laptops en is er een behoefte tot draadloos internet. Het trekken van netwerkbekabeling wil men echter omzeilen. Een draadloos netwerk is dan de oplossing.
Zo’n draadloos netwerk is echter kwetsbaarder voor (onbedoelde) inbraken. HdV Computers kan het draadloos netwerk voor u beveiligen met een versleuteling en/of het toelaten van alleen bekende apparaten.
Tot de mogelijkheden behoren:
– het installeren van een netwerk met (A)DSL of kabelinternet;
– het installeren en configureren van een breedband-router;
– het installeren van een draadloos netwerk inclusief beveiliging.