0521-522909 info@hdvcomputers.com

Hosted telefonie

Hosted telefonie zakelijk

Met Hosted Telefonie beschikt u over alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale zonder dat u deze nodig heeft. Uw telefooncentrale is namelijk virtuele en staat bij ons in het datacentrum.

Dankzij de virtuele telefooncentrale hoeft u niet meer te investeren in apparatuur, licenties en onderhoudscontracten. Alle functionaliteiten worden geleverd tegen een vast bedrag per medewerker of toestel.

Doordat de telefooncentrale virtueel werkt kunt u iedereen hieraan koppelen. Thuiswerkers, binnen- en buitenlandse vestigingen en buitendienstmedewerkers kunnen eenvoudig worden toegevoegd en profiteren van de mogelijkheden. Onderling bellen is uiteraard kosteloos en bestaande ISDN en analoge lijnen behoren tot het verleden en kunnen opgezegd worden. Uiteraard regelt HdV Computers dat u geen dag zonder telefoon of fax zit.

Enkele mogelijkheden van ons platform:

 • Call (blind) transfer
  Verbind een gesprek zonder aankondiging door. Ideaal als u (tijdelijk) bereikbaar bent op een ander nummer of als u een gesprek zonder aankondiging direct wilt doorverbinden met een collega.
 • Call waiting 
  Wisselgesprek. Laat meerdere gesprekken binnenkomen op hetzelfde toestel en schakel tussen de gesprekken.
 • Call forwarding
  Een gesprek kan worden doorgestuurd als u in gesprek bent of niet opneemt. U kunt voor interne en externe gesprekken een andere manier en nummer van doorverbinden opgeven.
 • Parkeren van gesprekken 
  Parkeer een telefoongesprek op de Hosted TelefoonCentrale, en vervolg het gesprek op een ander toestel.
 • IVR menu 
  Interactive Voice Response. Vertel bellers wat ze moeten doen. Kies een 1 voor de afdeling verkoop, kies een 2 voor.. etc.
 • Callee transfer 
  Een gesprek doorverbinden naar een mobiele telefoon en terug. Een medewerker wil een gesprek doorverbinden naar een mobiele telefoon. Later wil de mobiele beller het gesprek doorverbinden naar een andere collega. Op zijn GSM drukt hij # en de extensie. Het gesprek wordt doorverbonden naar de collega. Deze collega kan via een intern of extern nummer bereikt worden.
 • Telefonisch vergaderen 
  Activeer een virtuele vergaderruimte op de Hosted TelefoonCentrale. De deelnemers bellen het nummer, toetsen het nummer van de vergaderruimte (optioneel is de PIN code) en ze kunnen deelnemen aan de vergadering. Indien gewenst worden de gesprekken opgenomen.
 • Intercom 
  Gebruik de toestellen als Intercom systeem.
 • Opnemen van gesprekken 
  Gesprekken kunnen worden opgenomen. Iedere gebruiker en/of een supervisor krijgt nadat het gesprek is afgerond een e-mail met daarin het geluidsfragment van het gesprek. Afhankelijk van de instellingen kan slechts één van beide kanten worden opgenomen of beide.
 • Follow-me 
  Vanuit een externe locatie kunt u uw vaste telefoon doorschakelen naar de huidige locatie.
 • Hot desking 
  De configuratie van een toestel wordt centraal opgeslagen. Als u op een andere locatie bent en inlogd op het toestel worden al uw instellingen meegenomen. Hierdoor hoeft u niet uw toestel mee te nemen als u thuis werkt. Ideaal voor thuis- en flexwerkers.
 • Meeluisteren
  Het is mogelijk om met gesprekken mee te luisteren en/of in te breken.
 • Automatic Call Distribution
  Uiterst geavanceerde manier om grote hoeveelheden binnenkomende gesprekken op te vangen. Diverse manieren van verdelen van de wachtrij, wachtmuziek, wachttijd melding, melding van het aantal wachtenden, etc.
 • PC bedienpost
  Via een softwarepakket wat op uw computer wordt geïnstalleerd kunt u het aantal wachtenden zien, welke medewerkers in gesprek zijn en hoelang de gesprekken duren. Ideaal voor een receptiepost.