HDV Computers verzorgt u data recovery

Is de harde schijf van uw computer gecrasht, bent u foto’s kwijt van een fotokaartje of USB-stick, zijn uw cd’s of dvd’s onleesbaar of heeft u andere belangrijke data of bestanden die niet meer toegankelijk zijn? HDV Computers kan u in veel gevallen helpen met het terughalen en herstellen van deze bestanden.

Data recovery: van onbereikbaar naar toegankelijk

Een beschadiging kan ervoor zorgen dat u uw gegevens niet meer op de gebruikelijke wijze kunt benaderen. Dat betekent niet per se dat de bestanden er niet meer zijn. HDV Computers kan in heel veel gevallen data recovery toepassen en daarmee uw ‘verloren’ bestanden terughalen.

Gratis advies over data recovery

Bent u zelf niet deskundig op het gebied van data recovery, wacht dan even met doe-het-zelven. Mogelijk verergert u het probleem. Bent u belangrijke bestanden kwijt? Neem direct telefonisch contact met ons op. Een telefonisch advies voor data recovery is helemaal gratis. Daarna kunt u altijd nog besluiten of u zelf probeert bestanden terug te halen.

Wij kunnen bestanden terughalen vanaf:

  • (gecrashte) computers (Windows, Linux, Mac)
  • fotokaartjes
  • usb-sticks
  • (externe) harde schijven

Wat kost data recovery?

De kosten voor data recovery zijn:

HDD / SSD Kosten (incl.btw)
≤ 120 Gb € 90,00
≤ 180 Gb € 125,00
≤ 250 Gb € 150,00
≤ 500 Gb € 200,00
≤ 1000 Gb € 250,00
≤ 2000 Gb € 300,00

De prijzen voor data recovery zijn gebaseerd op de opslagcapaciteit (de grootte van uw harde schijf). Dus niet op de hoeveelheid data die u gerecoverd wilt hebben.

Clean Room Data Recovery?

Als wij uw data niet zonder cleanroom kunnen recoveren, nemen we eerst contact met u op. Wij sturen uw harde schijf pas op naar het cleanroom-laboratorium als u daarvoor toestemming heeft gegeven. Een clean room is een stofvrije laboratorium-omgeving waar uw harde schijf veilig en volledig gedemonteerd kan worden met als doel defecte onderdelen te vervangen. De kosten voor Clean Room recovery zijn aanzienlijk hoger dan een softwarematige recovery. Nadat de schijf is onderzocht krijgt u een offerte, kiest u ervoor om de schijf niet te laten herstellen, dan betaalt u alleen de onderzoekskosten.