Retourneren

Is het ontvangen product niet helemaal naar wens? Bij HDV Computers heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product ontvangt. Mocht je het product retour willen sturen, dan dien je deze binnen 14 dagen nadat je de retourmelding hebt gedaan, het product in nieuwstaat, compleet en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking te retourneren. Wij vragen je het product zodanig te retourneren dat wij het product een tweede kans kunnen geven.

Hoe retourneer ik mijn product?

Je kunt het ontvangen product heel eenvoudig retour melden in jouw HDV Computers account. Mocht dit niet lukken, dan mag je ook een e-mail sturen naar info@hdvcomputers.com met het ordernummer, jouw NAW-gegevens en optioneel een reden van de retour. Nadat wij je retourmelding hebben ontvangen, ontvang je van ons een retouretiket waarmee je het product naar ons terug kunt sturen. Producten die je retour stuurt kun je afgeven bij het dichtstbijzijnde bezorgpunt of bij HDV Computers Steenwijk.

Transportartikel(en) retourneren

Heb je een groot en/of zwaar product, zoals een televisie en wil je deze retourneren? Dan vragen wij je telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer 0521 52 29 09 of per e-mail naar info@hdvcomputers.com. Voor het ophalen van grote/zware transportartikelen brengen wij €49,- in rekening.

Mag ik mijn product retour sturen?

Je mag het product uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het wenst te behouden. Denk daarbij aan de mogelijkheden die je ook in een winkel hebt. In de winkel kun je geen inkt in een printer doen en kun je geen software licenties installeren op een computer om deze uit te proberen. Als je een product voor meer gebruikt dan noodzakelijk is om te bekijken wat je er mee kunt doen, dan levert dit een waardevermindering op. Het product dient als nieuw te worden geretourneerd zodat wij het ook weer als nieuw kunnen verkopen.

Indien het product vies en/of gebruikt is, beschadigd is of niet compleet is wanneer wij het pakket retour hebben ontvangen, hanteren wij als richtlijn dat wij 75% van het aankoopbedrag aan je terug storten.

Indien het geretourneerde product in nieuwstaat met originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) retour komt, zullen wij 100% terugstorten, tenzij er sprake is van een andere afhandeling waar beide partijen mee akkoord zijn.

Wat mag niet retour?

De volgende producten kunnen niet geretourneerd worden:

  • Hygiëne producten waarvan de verzegeling na de levering is verbroken, zoals in-ear oordopjes.

  • Makkelijk kopieerbare producten waarvan de verzegeling na levering is verbroken, zoals software.

  • Producten vervaardigd conform instructies van de consument (maatwerk);

  • Televisies die zijn bevestigd aan een muurbeugel mogen wel geretourneerd worden, maar hiervoor zal een waardevermindering in rekening worden gebracht door je verder bent gegaan dan noodzakelijk is om te beoordelen of je de televisie wilt houden;

  • Bij geopende blisterverpakkingen, cartridges, toners, batterijen, reinigingsartikelen etc, zal een waardevermindering intreden die kan oplopen tot 100%.

Terugbetaling

Wij betalen het bedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de betaling hebt volbracht bij het plaatsen van de bestelling, tenzij je akkoord gaat om dit op een andere manier op te lossen.

Indien je slechts een deel van je bestelling naar ons retour stuurt worden de kosten voor het leveren van de bestelling niet teruggestort.

Heb je toch nog vragen over het retourneren? Neem dan contact met ons op.

HDV Computers Steenwijk
Oosterstraat 87-89
8331 HC, Steenwijk