Vaste- en mobiele werkplekken inrichten

Werk je vooral op één plek of ben je veel onderweg? Laat ons je dan helpen met het kiezen van de perfecte werkplek oplossing.

Bij een vaste werkplek of thuiskantoor werk je met een desktop op één of twee schermen. Bij een mobiele werkplek werk je met een laptop die altijd mee kan, maar ook aangesloten kan worden op monitoren. Samen stellen we de goede combinatie samen naar jouw wensen.


Systeem- en netwerkbeheer

Uw netwerk is één van de meest bedrijf kritische onderdelen van uw organisatie. Een storing of inbraak in uw netwerk kan betekenen dat uw bedrijf stil komt te liggen met alle nadelen van dien.

Netwerkbeheer en systeembeheer is een kwestie van vooruit kijken. Om uw netwerk veilig te laten draaien, is het van belang dat uw computers en servers regelmatig en deskundig worden beheerd.

Clouddiensten

Optimaliseer je bedrijf.
Bedrijven worden steeds mobieler. We werken op kantoor, thuis en onderweg. U gebruikt hiervoor een telefoon, tablet, laptop of vaste computer. Is uw mailbox en agenda al net zo flexibel als uw werkplek?

Zakelijke VoIP telefonie

Maximale service en optimale functies.
Bellen met internet heeft meer functies dan alleen traditioneel bellen. Keuzemenu’s kunnen effectief gebruikt worden om alle bellers bij de juiste medewerker uit te laten komen. Wanneer iemand in gesprek is kan een ander het inkomende gesprek opnemen aan de hand van dynamische doorschakelingen. Voicemail en gespreksopname is daarbij mogelijk.